Агенция за недвижими имоти Сигма Д
Агенция за недвижими имоти Сигма Д + Добави нова обява
Курсове » Езикови » ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА
Търся преподавател по гръцки
Реф. № 446238, Публикувана на: 29.12.2020 в 11:15ч.

Търся частни уроци по гръцки на начално ниво. Имам базови знания, но ми трябва структурирано обучение. Плащането е по договаряне на почасова база. Търся около 5-6 часа обучение на седмица.


Контакти: Характеристики:
Име: Сизен
Адрес:
Тел. 0893270742
Публикувана на: 29.12.2020 в 11:15ч.
Срок на валидност: 30 дни
Изминали: 17 дни 17ч. 47 м.
Остават: 13 дни
Прочетена: 9 пъти

Агенция за недвижими имоти Вяра
Още подобни обяви от
title
Онлайн репетитор: преподавател по руски език Онлайн репетитор: преподавател по руски език
ОНЛАЙН РЕПЕТИТОР: Преподавател по руски език (начален и подготвителен клас) - подготовка на ученици за училище, усъвършенстване на знанията по образователната програма, повишаване на общата грамотност, подобряване на разговорния език. Индивидуален подход към всеки ученик, подробно и нагледно обяснение на материала. Развитие на писманна и устна реч. Учениците се учат да бъдат самостоятелни, да изпълняват домашните си задания и да затвърждават умствените си, и езикови способности. Руският език е изключително важен за добра реализация в България и чужбина. Той е третият най-влиятелен език в света. В Русия има и безплатно образоване, като учащите имат възможност да работят във водещи компании и да се реализират. Затова изучаването на руския език е огромно богатство на информация. Уроците се водят от преподавател, завършил Богословско-педагогически университет (ВСВПБК) Украйна, Киев, Рег. №82. Постижения - свидетелства: Усъвършенстване на преподаватели в образователни организации - Университет ”Първи септември”; Свидетелства за публикации: ”Мултиурок”; Удостоверение за диагностика на педагогически компетентности!
Онлайн репетитор: преподавател по църковно-славянски език Онлайн репетитор: преподавател по църковно-славянски език
ОНЛАЙН РЕПЕТИТОР: Преподавател по църковно-славянски език - помощ на ученици при подготовка за училище, преводи от руски на български (за текстове, свързани с изучаването на преподаваният предмет). Уроците се преподават на руски и български език, дистанционно! МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ: Богословско-педагогически университет (ВСВПБК) Украйна, Киев по програма: Руска православна църква, Рег. No 82. Свето кръщение - Руска православна църква. С благословията на духовенството право за провеждане на дейности в областта на образованието, катехизацията, мисионерската работа, социалните дейности и право на църковна служба в енорията, с благословението на епархията. Постижения - свидетелства: Усъвършенстване на преподаватели в образователни организации - Университет ”Първи септември”; Свидетелства за публикации: ”Мултиурок”; Удостоверение за диагностика на педагогически компетентности!
Онлайн уроци по китайски език за ученици Онлайн уроци по китайски език за ученици
Ние от Академия Алгара предлагаме онлайн уроци по китайски език за ученици. Включително и деца от детска градина и предучилищна възраст. За повече информация се свържете с нас.
Онлайн уроци по български език и литература Онлайн уроци по български език и литература
Ние от Академия Алгара ви предлагаме уроци по български език и литература. Уроците могат да бъдат поддържащи и подготвителни, като от това зависи времетраенето и цената. За повече информация се свържете с нас.
Езикови курсове по Английски и Немски език Езикови курсове по Английски и Немски език
Езикови курсове за деца и възрастни по Английски и Немски език. Всички форми на обучение. Международни системи на обучение с квалифицирани преподаватели. Арт терапия- рисуване на платно.
Уроци за деца по Английски език
Давам уроци по Английски език. Има възможност за преподаване в дома на ученика. Цена на обучение за 1 час---8 лв.