Агенция за недвижими имоти Сигма Д
Агенция за недвижими имоти Сигма Д + Добави нова обява
Курсове » Други » ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА
Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна и други ВУЗ.
Реф. № 445894, Публикувана на: 20.12.2020 в 11:15ч.

Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна-основи на счетоводството,финансово,банково,бюджетно,подготовка за държавен изпит.Решаване на задачи.Баланс,ОПР,оборотна ведомост.Консултации.


Контакти: Характеристики:
Име: Ценова
Адрес: Добрич
Тел. 0898785532
Публикувана на: 20.12.2020 в 11:15ч.
Срок на валидност: 60 дни
Изминали: 27 дни 17ч. 09 м.
Остават: 33 дни
Прочетена: 22 пъти

Агенция за недвижими имоти Вяра
Още подобни обяви от
title
Онлайн репетитор на български и руски език Онлайн репетитор на български и руски език
Помощ на ученици при подготовка за училище. Курсове по български език за рускоговорящи. Курсове по религия. Психологическа помощ. Уроците се водят от преподавател, завършил Богословско-педагогически университет (ВСВПБК) Украйна, Киев, Рег. №82.
СЛЕДВАЩ курс за “ОГНЯРИ“ - начало от 12.01.2021 г. СЛЕДВАЩ курс за “ОГНЯРИ“ - начало от 12.01.2021 г.
В Център за професионално обучение “ЕМИРИ“ ЕООД стартираме следващ курс на обучение за правоспособност МАШИНИСТ НА ПАРНИ И ВОДОГРЕЙНИ КОТЛИ. На участвалите в обучението издаваме Свидетелство за правоспособност по професията “Машинист на котли с високо налягане“.
Изпити за млади фермери и земеделски стопани Изпити за млади фермери и земеделски стопани
Център за професионално обучение към "Виктория ПМ" ЕООД - провежда изпити (в присъствена или в дистанционна форма) за земеделски производители, млади фермери, земеделски стопани по Пчеларство, Животновъдство, Растениевъдство и издава документ за преминато 160 часово обучение; - предлага дистанционно обучение по Опазване компонентите на околната среда - Агроекология и климат , издава документ за преминато 30 часово обучение; Цена курса 160лв.
Курс за Камериери на круизни кораби Курс за Камериери на круизни кораби
Лицензиран център за професионално обучение "СТС" Варна организира и провежда професионален курс по професия: Камериер, код: 811030 специалност: Хотелиерство, код: 8110301 Вие получавате: - Обучение по професията - CD – на български език - Преподавател: инженер-технолог по Обществено хранене и Туризъм - Подготовка за интервюта на яхти и пасажерски кораби - Консултации и съдействие при намиране на работа - Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН - Лицензия № 200712420 от НАПОО. - За работещите по професията без документ, но с трудов стаж, организираме интензивни, персонални и гъвкави програми на обучение. - Партньор на Центъра е Фирма „ Изи Консулт”, която набира ПЕРСОНАЛ ЗА РЕЧНИ КРУИЗНИ КОРАБИ за речната компания VIKING RIVER CRUISES и RIVER ADVICE.
Курс за бармани с държавна диплома Курс за бармани с държавна диплома
Лицензиран център за професионално обучение „СТС” Варна организира професионален курс за бармани на барове , дискотеки, ресторанти и пасажерски кораби. Теория и практика в оборудван бар и учебен кабинет. Приготвяне на над 80 коктейла: - Високоалкохолни коктейли в шейкър, барова чаша, бостън шейкър,шотове - Безалкохолни коктейли - Топли напитки и кафета - Шейкове, смутита, фрапета, айс коктейли - Украси на коктейлите. Сервиране и дегустация. • Всеки курсист получава държавна диплома: Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН, вписано и сканирано в ИС на НАПОО. • Лиценз 200712420 • За работещите по професията организираме интензивни, персонални и гъвкави програми на обучение.
Решаване на курсови задачи по счетоводство.Уроци по счетоводство. Решаване на курсови задачи по счетоводство.Уроци по счетоводство.
Решаване на курсови задачи по счетоводство.Уроци по счетоводство.
Професионално обучение за Техник-лесовъд Професионално обучение за Техник-лесовъд
"ТЕХНИК-ЛЕСОВЪД“, код: 623010, специалност „Горско стопанство и дърводобив“ Обучението предлагаме в индивидуална, самостоятелна, дневна, вечерна или съботно-неделна форма в малки групи, както и една от най търсените ОНЛАЙН ФОРМИ, подходяща за хора от цялата страна и от чужбина. След края на обучението ще получите Свидетелство за професионална квалификация, образец № 3-54 на МОН, което важи в цялата страна, в страните на Европейския съюз и всяка друга страна по света след легализация. Дистанционната/ОНЛАЙН/ форма на обучение е изключително лесна и удобна за включване на желаещи от цяла България. Тя е напълно равнопоставена на редовната форма на обучение, както по отношение на съдържанието на учебните планове така и по издаваните документи. Провежда се по специално разработени електронни учебни материали включващи лекционен материал и изпитни тестови, показващи постигнатите резултати. Електронните учебни материали са за самостоятелна подготовка и за тях всеки обучаем получава уникално потребителско име и парола за 24 часов достъп през целия период на обучението. Можете да влизате чрез своя профил със своето потребителско име и парола и да преглеждате учебните материали, когато Ви е удобно - без фиксиран час. Учебните материали са разработени от университетски преподаватели. За да Ви включим в обучението e необходимо да получим от Вас: - таксата за курса, платена по банков път или в брой в нашия офис; - копие на диплома за завършено средно / висше образование; - копие на медицинско свидетелство, че професията по която ще се обучавате не Ви е противопоказна. - заявление за включване в курса; - 2 снимки - паспортен формат.
Решаване на курсови задачи по счетоводство. Решаване на курсови задачи по счетоводство.
Решаване на курсови задачи по счетоводство.Уроци по счетоводство.
Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна и други ВУЗ. Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна и други ВУЗ.
Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна- основи на счетоводството,финансово,банково,бюджетно,подготовка за държавен изпит.Решаване на задачи от изпити.Баланс,ОПР,оборотна ведомост.Решаване на курсови задачи.Консултации.
Уроци по счетоводство за ученици от Търговска гимназия и студенти Уроци по счетоводство за ученици от Търговска гимназия и студенти
Уроци по счетоводство за ученици от Търговска гимназия и студенти-присъствени и онлайн. Решаване на задачи. Обясняване на материала, който не е усвоен по време на упражненията. Подготовка за текущи контролни и изпити. Уроците се провеждат в удобно за ученика/студента време, след предварително записване. По време на онлайн уроците: Преподавателят обяснява и решава заедно с вас задачите, които вие виждате записани на вашия екран. За допълнителна информация се обадете на посочения телефон.
Курс за сервитьори на речни круизни кораби Курс за сервитьори на речни круизни кораби
Лицензиран център за професионално обучение „СТС” Варна организира професионален курс за сервитьори на ресторанти, клубове, пасажерски кораби, барове, хотели, яхти, хотелски комплекси и дискотеки. Теория и практика в реални условия. Приготвяне и украса на коктейли. Сервиране и дегустация. Практическо обучение по Силвър сървис. • Курсът се преподава от професионалист в сферата, който разполага с дългогодишен практически опит в областта. Теоретичният и практически материал е съобразен с изискванията от НАПОО, а също и с най-новите и модерни практики, прилагащи се при тази професия. • Партньор на Центъра е Фирма „ Изи Консулт”, която набира ПЕРСОНАЛ ЗА РЕЧНИ КРУИЗНИ КОРАБИ за речната компания VIKING RIVER CRUISES и RIVER ADVICE.
Курс за готвачи на речни круизни кораби Курс за готвачи на речни круизни кораби
Център за професионално обучение „СТС” Варна е с лиценз от Министерството на Образованието и Науката № 200712420 за провеждане на обучение по професия „ГОТВАЧ“. Ние Ви предлагаме професионални курсове на изгодни цени и с най-добри условия на територията на Североизточна България. Нашият 18-годишен опит и екип от професионални учители и готвачи са ни утвърдили като водеща компания в този вид обучение. • Вие получавате: - Обучение по теория и практика с хорариум 160 уч.ч - CD – на български и английски език - Обучение по НАССР системи / на български и английски език / - Преподавател по теория: инженер-технолог по Обществено хранене - Практическо обучение в кулинарен кабинет и приготвяне на 4-степенни менюта - Подготовка за интервюта в страната и чужбина - Съдействие при намиране на работа и консултации - Съдействие при стартиране на собствен бизнес - Държавна диплома: Удостоверение по образец 3-37 на МОН. - Лицензия № 200712420 от НАПОО. - За работещите по професията без документ, но с трудов стаж, организираме интензивни, персонални и гъвкави програми на обучение. - Партньор на Центъра е Фирма „ Изи Консулт”, която набира ПЕРСОНАЛ ЗА РЕЧНИ КРУИЗНИ КОРАБИ за речната компания VIKING RIVER CRUISES и RIVER ADVICE