Агенция за недвижими имоти Сигма Д
Агенция за недвижими имоти Сигма Д + Добави нова обява
Строителство, ремонт » Услуги » ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА
Маистор
Реф. № 445565, Публикувана на: 13.12.2020 в 08:32ч.

Боядисване топла изулация олуци поставяне на тапети и други.


Контакти: Характеристики:
Име: Ергюнал
Адрес: Balik 42 vh a et 4 ap 8
Тел. 0893803785
Публикувана на: 13.12.2020 в 08:32ч.
Срок на валидност: 60 дни
Изминали: 1 мес. 11 дни 09ч. 42 м.
Остават: 18 дни
Прочетена: 42 пъти

Агенция за недвижими имоти Вяра
Още подобни обяви от
title
VIP:   Хит - Строй
Вътрешни и Външни ремонтни дейности : Гипсо - картон , Топлоизолация , Фаянс и теракота , Замазки , Хидроизолация , Ел и Вик . Договор и качество цени след оглед !
Ремонт на покриви VIP:   Ремонт на покриви
Фирма Димитрови ЕООД - ремонт на покриви в цялата страна 1. Разкриване на покрив - 2.50 лв./кв.м 2. Почистване на кал - 1.50 лв./кв.м 3. Полагане на мушама - 3.50 лв./кв.м 4. Наковаване на летви - 2 лв./кв.м 5. Нареждане на керемиди - 1.50 лв./кв.м 6. Измазване на капаци - 1 лв./м Всичко труд и материали - 12 лв./кв.м Направа на ЧИСТО НОВ ПОКРИВ с дървена конструкция и нови керемиди - труд и материали 60 лв./кв.м Гаранция от 10 до 25 години Ремонт на покриви с хидроизолация 1.Почистване на основата 2. Кърпеж на основата 3. Грундиране на основата с грунд 4. Полагане на усилен воалит 4 мм, посипка червен или сив, и др. 5. Нагряване на воалита с газоплавъчен огън. Гаранция от 10 до 15 г. - 13 лв./кв.м 6. Фирмата извършва тенекеджийски и бояджийски услуги Улуци 1. Хоризонтални улуци 12 лв/кв.м 2. Вертикални улуци 15 лв/кв.м 3. Скоби (влизат в цената на горните две позиции) 4. Казанче 35 лв/бр. * Монтиране на казанчета е по желание на клиента Тенекеджийски услуги 1. Подмяна на капандури 2. Обшиване на комини 3. Подулучни и надулучни поли Цените са по договаряне Надстройка на таванска стая 1. Разкриване и почистване на старата конструкция 2. Надзид на постройката 3. Полагане на греди и наковаване на дъсчена ламперия Всичко труд и материали 45 лв/кв.м Разгледайте посочения линк http://www.comunicatorbg.com/dimitrovi_eood.html Работим в области Варна, Търговище, Бургас, Шумен, Добрич, Разград и др.
Ремонтни дейности
Фаянс теракот гипс картон боя ламинат ВиК и Ел инсталации ремонт на покриви изграждане на тераси и огради зидария кофраж замазки мазилки хидро и топло изолация
Кърти,пробива, събаря монтаж на външни врати,събаряне на стари тераси. Кърти,пробива, събаря монтаж на външни врати,събаряне на стари тераси.
Без почивен ден.0899759897
Монтаж на външни врати. Монтаж на външни врати.
Без почивен ден.0899759897
Ремонт на къщи и апартаменти
Строително ремонтни дейности на достъпни цени
Изработка на сглобяеми къщи Изработка на сглобяеми къщи
Изработваме термо къщи от сандвич панели. Изработваме къщите от основи до ключ. Сандвич панелът е много добро решение за изработка на сглобяема къща . Изработката е бърза и качествена без мокри процеси , със ниски термозагуби . Изходният изглед на сградата може да е много варианти. Има панели имитация на дърво, мазилка, тухли, има вариант къщата да се завърши със мазилка като върху панела се постави 3 см стиропор за основа. Можем да извършим и само груб строеж на сградите. Не се колебайте да позвъните на посочените телефони за среща със наш представител.
Изработка и монтаж на метални конструкции Изработка и монтаж на метални конструкции
Ние сме фирма специализирана в производството на метални конструкции. Можем да изработим постройката от основите до дограмите. Вносители сме на метални профили и термопанели за облицовки. Разполагаме със складова и работна база находящасе във гр. Добрич. Изработваме както малки конструкции от тип навес , гараж до големи ригелни халета. Моля разгледайте наши обекти на www.rusanov-konstrukcii.com
Строително ремонтни дейности
Ремонтни дейности на достъпни цени
СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТИ
Поставя фаянс теракот обръщане врати прозорци с гипс картон шплаковки боя мазилка с пясък и цимент Топлоизолация!!!
Строителство и ремонти
Поставя фаянс теракот обръщане врати прозорци с гипс картон шплаковки боя мазилка с пясък и цимент Топлоизолация!!!
Ремонт и изграждане на покрив, груб строеж и строителство до ключ от НИКНЕЛ БИЛДИНГ Ремонт и изграждане на покрив, груб строеж и строителство до ключ от НИКНЕЛ БИЛДИНГ ...
Лятото си замина, а все още не си ремонтирал покрива? Камо ли да изградиш нов...Няма нужда да чакаш до пролетта, ние работим през всички сезони за нашите клиенти и техните покриви. Избегни излишните разходи, като допълнителни щети и покачване на цените след зимния период. Възползвай се от нашето РЕАЛНО есенно-зимно намаление за пренареждане на керемиди, изграждане на нов покрив и полагане на хидроизолация. Няма какво повече да чакаш... Действай с НИКНЕЛ БИЛДИНГ. Ние можем да Ви помогнем също така за: - Груб строеж на къщи/вили/постройки - Строителство до ключ - Направа на навеси и беседки - Монтаж на улуци, водосточни тръби, капандури - Обшиване на комини и бордове - Топлоизолация - Вътрешни ремонти Подписваме ДОГОВОР и даваме ГАРАНЦИЯ до 20 години за извършената от нас монтажна дейност. Свържете се с нас за ОГЛЕД или въпроси.
строителство и ремонт строителство и ремонт
предлагам следните майсторски услуги ; поставяне на фаянс и теракот поставяне на гипкартон със или без конструкция поставяне на ламинат със или без замазка поставяне на ламинат по стени и тавани поставяне на пвц ламперия по стени и тавани поставяне на тапети поставяне на цялостна вик система поставяне на цялостна ел. система поставяне на окачени тавани поставяне на цялостно обурудване за баня полагане на ламинат полагане на замаски полагане на мозайки полагане на бетон полагане на кофраж и армировка полагане на груби и финни мазилки вътрешно и външно саниране поставяне на топлоизолация обръщане на прозорци и врати бояджиски услуги ремонт на покриви облицовки на стари мебели със фолйо поставяне на полилеи и други осветителни тела къртене на бетон обличане на камини , барбекюта със мрамор , гранит , камъни обличане на огради със камъни
Строителни услуги
шпакловки,боядисване,полагане на тапети,обръщане на прозорци и врати,вътрешна топлоизолация,картон,изцялостен ремонт на жилищни входове ,пвц и алуминова дограма и др.
Вътрешни ремонти.
Гипсокартон, шпакловане, боядисване, теракот, вътрешни изолации,боядисване на дървена дограма.
Ремонтни услуги Ремонтни услуги
Извършва вътрешни ремонтни дейности.Ел и ВиК услуги,монтаж и профилактика на бойлери, цялостен ремонт на бани, гипскартон, боядисване, изолация и др.
Строително ремонтни дейности
Монтаж на гипс картон,обръщане на врати и прозорци,външна и вътрешна топло изолация,шпакловане и боядисване,лепене на фаянс и теракот и др.
сухо строителство сухо строителство
вътрешни ремонти .ел.вик.гипс картон .шпакловка.боя, и др.
Гарант Строй ЕООД Ремонт на покриви Гаранция и Качеството Гарант Строй ЕООД Ремонт на покриви Гаранция и Качеството
Гарант Строй ЕООД Ние сме професионален екип, който разполага с необходимия опит и майстори, които ще дадат дълъг живот на Вашия покрив. Имаме над 30-годишен опит в ремонта на всякакъв вид покриви. Имаме реализирани обекти за ремонт на покриви в цялата страна. Гордеем се с високото качество, на което държим много. Зад гърба си сме оставили стотици доволни клиенти, които биха ни препоръчали на свои приятели, познати или роднини. Част от нашиите предлагани услуги са: ???? ??Ремонт на покриви от 15 до 25 лв.кв.м. Разкриване на покрив Полагане на дишаща мембрана. Наковаване на единична скара Нареждане на керемиди Измазване на капаци с вароциментов разтвор Сваляне и транспортиране на отпадъци. Нов дървен покрив Изграждане на нова конструкция до дъсчена ламперия. И нови керемиди цена 55 лева на кв.м. ??Монтаж на улуци и водостоци Хоризонтални улуци Вертикални улуци Скоби /влизат в цената на улуците/Казанче /по желание на клиента. ??Хидроизолация на покрив от 10 до 14 лв Почистване на покривната площ. Махане на съществуващото фолио. Грундиране на основата с битумен грунд. Полагане на усилен воалит с посипка. Грундиране на бордовите ламарини. ??Тенекеджийски услуги договаряне Подмяна на капандури Обшиване на комини Обшиване на бордове Подулучни и надулучни поли. ??ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС? Ние сме професионален екип, който разполага с необходимия опит и майстори, които ще дадат дълъг живот на Вашия покрив. ?????БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО Ние спазваме уговорените срокове и не оставяме днешната работа за утрешния ден. 100 % качество???? ??ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ Ние даваме максимална гаранция на Вашия покрив, тъй като работим само с висококачествени материали. ?? ПОДРОБНА ОФЕРТА Нашата Фирма Гарант Строй ЕООД работи на територията на цялата страна. Ние можем да дойдем във всяка точка на България. Работим в цялата страна: СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ТЕХНИЧЕСКА Консултация. ЗА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ОГЛЕД ЗА ОБЕКТИ РЕМОНТ НА Покриви, за ДОГОВАРЯНЕ ЗА ЦЕНИ СРОКОВЕ ЗА ИСПЪЛНЕНИЕ КАКТО И ЗА СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОРИ МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ?? 0988766565
Строителни услуги
шпакловки,боядисване,полагане на тапети,обръщане на прозорции врати,вътрешна топлоизолация,картон,изцялостен ремонт на жилищни входове , пвц и алуминова дограма и др.
Коминочистач почиства,зида,измазва комини,улуци-0899763567 Коминочистач почиства,зида,измазва комини,улуци-0899763567
Почистване комини, камини, аспиратори, кахлени и котелни помещения. Почистването ще се осъществи, както отгоре, така и от долу. вадене на паднали предмети, гюлета, листа, клони и др. Разполагам с всички иструменти; топче, въже, стълба. Огледа е безплатен.Ремонт и изграждане на комини, обшивка с ламарина.Поставяне на шапки, петлици, сфери против вятъра и за по-добра тяга на комина.Времето не ни влияе на нашата работа.Независимо колко е висок и труднодостъпен вашият комин.Работим БЪРЗО-ЧИСТО-УЮТНО в Вашият дом.След почиствато комина се тества и след това се заплаща за извършената услуга.Работно време не е фиксирано.Работим дори и в празничните дни.Почистване и смяна на улуци.
Кърти Чисти Добрич Монтаж на Гипсокартон Кърти Чисти Добрич Монтаж на Гипсокартон
Къртене Бани Бетон Тухла Ляти мивки Подпрозоречни пространства Отвори Сабаря Къртим Всичко Извозва Боклука Монтаж на Гипсокартон Окачени тавани Фигури Мебели от Гипсокартон
Хит - Строй
Вътрешни и Външни ремонтни дейности : Гипсо - картон , Топлоизолация , Фаянс и теракота , Замазки , Хидроизолация , Ел и Вик . Договор и качество цени след оглед !
Ремонт на покриви Ремонт на покриви
Фирма Димитрови ЕООД - ремонт на покриви в цялата страна 1. Разкриване на покрив - 2.50 лв./кв.м 2. Почистване на кал - 1.50 лв./кв.м 3. Полагане на мушама - 3.50 лв./кв.м 4. Наковаване на летви - 2 лв./кв.м 5. Нареждане на керемиди - 1.50 лв./кв.м 6. Измазване на капаци - 1 лв./м Всичко труд и материали - 12 лв./кв.м Направа на ЧИСТО НОВ ПОКРИВ с дървена конструкция и нови керемиди - труд и материали 60 лв./кв.м Гаранция от 10 до 25 години Ремонт на покриви с хидроизолация 1.Почистване на основата 2. Кърпеж на основата 3. Грундиране на основата с грунд 4. Полагане на усилен воалит 4 мм, посипка червен или сив, и др. 5. Нагряване на воалита с газоплавъчен огън. Гаранция от 10 до 15 г. - 13 лв./кв.м 6. Фирмата извършва тенекеджийски и бояджийски услуги Улуци 1. Хоризонтални улуци 12 лв/кв.м 2. Вертикални улуци 15 лв/кв.м 3. Скоби (влизат в цената на горните две позиции) 4. Казанче 35 лв/бр. * Монтиране на казанчета е по желание на клиента Тенекеджийски услуги 1. Подмяна на капандури 2. Обшиване на комини 3. Подулучни и надулучни поли Цените са по договаряне Надстройка на таванска стая 1. Разкриване и почистване на старата конструкция 2. Надзид на постройката 3. Полагане на греди и наковаване на дъсчена ламперия Всичко труд и материали 45 лв/кв.м Разгледайте посочения линк http://www.comunicatorbg.com/dimitrovi_eood.html Работим в области Варна, Търговище, Бургас, Шумен, Добрич, Разград и др.
Хит строй
Въртешни и външни ремонти
Изработка и монтаж на метални конструкции Изработка и монтаж на метални конструкции
Ние сме фирма специализирана в производството на метални конструкции. Можем да изработим постройката от основите до дограмите. Вносители сме на метални профили и термопанели за облицовки. Разполагаме със складова и работна база находящасе във гр. Добрич. Изработваме както малки конструкции от тип навес , гараж до големи ригелни халета. Моля разгледайте наши обекти на www.rusanov-konstrukcii.com
Основен ремонт
Извършва - Хидроизолация. Тенекеджийски услуги. Подмяна на ламаринени бордове. Монтаж на ламарина. Обличане на комини. Монтаж на олуци. Монтаж на водосточни тръби. Ремонт на селски имоти. Работи в Цялата област.
Изработка на сглобяеми къщи Изработка на сглобяеми къщи
Изработваме термо къщи от сандвич панели. Изработваме къщите от основи до ключ. Сандвич панелът е много добро решение за изработка на сглобяема къща . Изработката е бърза и качествена без мокри процеси , със ниски термозагуби . Изходният изглед на сградата може да е много варианти. Има панели имитация на дърво, мазилка, тухли, има вариант къщата да се завърши със мазилка като върху панела се постави 3 см стиропор за основа. Можем да извършим и само груб строеж на сградите. Не се колебайте да позвъните на посочените телефони за среща със наш представител.
Изработка и монтаж на метални конструкции Изработка и монтаж на метални конструкции
Ние сме фирма специализирана в производството на метални конструкции. Можем да изработим постройката от основите до дограмите. Вносители сме на метални профили и термопанели за облицовки. Разполагаме със складова и работна база находящасе във гр. Добрич. Изработваме както малки конструкции от тип навес , гараж до големи ригелни халета. Моля разгледайте наши обекти на www.rusanov-konstrukcii.com
Ремонтни дейности
Фаянс теракот гипс картон боя ламинат ВиК и Ел инсталации ремонт на покриви изграждане на тераси и огради зидария кофраж замазки мазилки хидро и топло изолация
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ТАШЕВ ТЕЛ.0882416984 РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ТАШЕВ ТЕЛ.0882416984
Ремонт на всички видове покриви хидроизолация, керемиди, битумни керемиди, метални керемиди, ПРОИЗОВОДСТВО и монтаж на безшевни улуци, пренареждане на тикли, тенекеджийски услуги, бояджийски услуги, текущо подържане. Работим за клиента при основен принцип на коректност, качество и уважение. Основната цел е качествено изпълнение на проекта отговарящ на изискванията на клиента. Може да се договори както проектирането и изпълнението на нова покривна конструкция, така и ремонта на вашия покрив. За въпроси и консултация може да ни се обадите на посоченият телефон.0882416984
Ремонти
Извършвам вътрешни ремонти - шпакловки, боядисване, тапети, обръщане на прозорци и врати и полагане на гипскартон.
Качествени ремонти Качествени ремонти
Извършвам следните строителни услуги всички видове шпакловка топлоизолация и минерална мазилка полагане на замазка фаянс теракота и гранитогрес монтаж на гипсокартон
Асфалтиране. Ремонт Покрив. Навеси. Алпинисти. СМР
Допълнителна информация АВАРИЙНИ РЕМОНТИ - 24/7 - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН - ИЗГРАЖДАНЕ, РЕМОНТ, ПОКРИВИ, ХИДРОИЗОЛАЦИЯ, PVC, ТПО, Течна, Воалит, Битумни, Керемиди, Улуци, Отстраняване, Теч, Алпинисти, Навеси, Конструкции, Дървени, Метални, Асфалт, Асфалтова, База, Настилка, Асфалтиране, Пътища, Улици, Тротоар, Паркинг, Двор, Вертикална, Планировка, Паваж, Бордюри, Тротоарни, Плочки, Шлайфан, Бетон, Груб, Строеж, Строителство, Саниране, Топлоизолация, Вътрешни, Ремонти, Електро, Водопровод, Ел, ВиК, Инсталация, Домашни, Ремонти, Огради, Железарски, Услуги, Хамалски, Кърти, Чисти, Извозва, Събаряне, Сгради, Почистване, Фасади, Къщи, Вили, Апартаменти, Офиси, София, Ихтиман, Владая, Вакарел, Пловдив, Стара Загора, Казанлък, Раднево, Мъглиж, Гълъбово, Бургас, Варна, Русе, Шумен, Велико Търново, Враца, Плевен, Кърджали, Хасково, Добрич, Каварна, Шабла, Балчик, Търговище, Разград, Исперих, Силистра, Велинград, Пазарджик, Кюстендил, Перник, Брезник, Трън, Тетевен, Троян, Рударци, Дупница, Радомир, Разлог, Банско, Симитли, Сандански, Петрич, Гоце Делчев, Благоевград, Драгоман, Сливница, Сливен, Ловеч, Севлиево, Габрово, Панагюрище, Стрелча, Перущица, Копривщица, Пещера, Смолян, Карлово, Калофер, Пирдоп, Златица, Ботевград, Етрополе, Своге, Банкя, Горна Баня, Долни Богров, Горни Богров, Нови Искър, Костинброд, Божурище, Елин Пелин, Лом, Монтана, Видин, Свиленград, Тополовград, Павликени, Харманли Балансирано съотношение качество и цена на услугите и материалите. Отлично познаване на строителния пазар и технологиите на строителството в България. ПРИЕМЛИВИ ЦЕНИ - КОРЕКТНОСТ - КАЧЕСТВО - ГАРАНЦИЯ - РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА - За повече информация посетете сайта ни!!!
Топлоизолации PVC  и АL дограма Топлоизолации PVC и АL дограма
Монтаж на топлоизолация по алпийски способ и на скеле. Гипс картон фаянс теракот Шпакловка боя и други строителни ремонтни дейности. Безплатен оглед и оферта. Договор и гаранция за извършена услуга.
Ремонт на покриви-частично и изцялостно-0899414923 Ремонт на покриви-частично и изцялостно-0899414923
МАЙСТОР На покриви направа на стари нови частично смяна на цигли измазване на капаци комини поставяне на улуци и други услуги. ДАНЧО тел ,завръзка 0899414923.
Строителни услуги
шпакловки,боядисване,полагане на тапети,обръщанена прозорци и врати,вътрешна топлоизолация,картон ,изцялостен ремонт на жилищни входове , пвц и аломинова дограма и др.
строителство и ремонт строителство и ремонт
саниране - вътрешно и външно, фаянс и теракот, груби и финни мазилки, обличане със гипскартон, шпаковки, кофраж, арматура, покриви, облицовки - вътршни и външни, барбекюта, камини, вик, ток, мозаики, обръщане на прозорци. зидария, ламинат, поставяне на тапети
Строителни услуги
шпакловки,боядисване,полагане на тапети,обръщане на прозорци и врати,вътрешна топлоизолация,картон, изцялостен ремонт на жилищни входове ,пвц и аломинова дограма и др.
Строителни услуги
шпакловки,боядисване,полагане на тапети,обръщане на прозорци и врати,вътрешна топлоизолация,картон,изцялостен ремонт на жилищни входове ,пвц и аломинова дограма и др.
Кърти Чисти Добрич Монтаж на Гипсокартон Кърти Чисти Добрич Монтаж на Гипсокартон
Къртене Бани Бетон Тухла Ляти мивки Подпрозоречни пространства Отвори Сабаря Къртим Всичко Извозва Боклука Монтаж на Гипсокартон Окачени тавани Фигури Мебели от Гипсокартон
Строителни услуги
Извършваме следните услуги: монтаж на гипс картон,шпакловки,боядисване,лепене на тапети,окачени тавани,вътрешна и външна топло изолация,ремонт на бани, ВиК инсталация,обръщане на врати и прозорци,поставяне на ламинат и други довършителни услуги.
Ремонт на покриви Ремонт на покриви
Фирма Димитрови ЕООД - ремонт на покриви в цялата страна 1. Разкриване на покрив - 2.50 лв./кв.м 2. Почистване на кал - 1.50 лв./кв.м 3. Полагане на мушама - 3.50 лв./кв.м 4. Наковаване на летви - 2 лв./кв.м 5. Нареждане на керемиди - 1.50 лв./кв.м 6. Измазване на капаци - 1 лв./м Всичко труд и материали - 12 лв./кв.м Направа на ЧИСТО НОВ ПОКРИВ с дървена конструкция и нови керемиди - труд и материали 60 лв./кв.м Гаранция от 10 до 25 години Ремонт на покриви с хидроизолация 1.Почистване на основата 2. Кърпеж на основата 3. Грундиране на основата с грунд 4. Полагане на усилен воалит 4 мм, посипка червен или сив, и др. 5. Нагряване на воалита с газоплавъчен огън. Гаранция от 10 до 15 г. - 13 лв./кв.м 6. Фирмата извършва тенекеджийски и бояджийски услуги Улуци 1. Хоризонтални улуци 12 лв/кв.м 2. Вертикални улуци 15 лв/кв.м 3. Скоби (влизат в цената на горните две позиции) 4. Казанче 35 лв/бр. * Монтиране на казанчета е по желание на клиента Тенекеджийски услуги 1. Подмяна на капандури 2. Обшиване на комини 3. Подулучни и надулучни поли Цените са по договаряне Надстройка на таванска стая 1. Разкриване и почистване на старата конструкция 2. Надзид на постройката 3. Полагане на греди и наковаване на дъсчена ламперия Всичко труд и материали 45 лв/кв.м Разгледайте посочения линк http://www.comunicatorbg.com/dimitrovi_eood.html Работим в области Варна, Търговище, Бургас, Шумен, Добрич, Разград и др.
Ремонтни дейности
Фаянс теракот гипс картон боя ламинат ВиК и Ел инсталации ремонт на покриви изграждане на тераси и огради зидария кофраж замазки мазилки хидро и топло изолация
Строителни услуги
Шпакловки, боядсване, полагане на тапети, гипсо картон, топлоизолация, обръщане на врати и прозорци, изцялостен ремонт на жилищни входове, полагане на PVC и алуминиева и др.
Отпушване тоалетни мивки, подови сифони, мръсни канали - Отпушване тоалетни мивки, подови сифони, мръсни канали -
Отпушване канали шахти мивки тоалетни сифони мивки водосточни тръби. Отстранява течове по мръсна канализация сменя тръби хоринзонтални. Безплатен оглед за ремонти. Цени по договаряне
почисвам отпушвам комини камини котели почисвам отпушвам комини камини котели
почисвам отпушвам комини камини котели пещи печки пицарии одушници почисване на улуци измазване на комини на права на нов комин измазване на капаци поставам шапки сфери хашове петлици работя нонстоп
ВСИЧКИ ВЪТРЕШНИ РЕМОНТИ
Монтаж, гипсокартон, шпакловка, боядисване, обръщане на прозорци, ламиниран паркет. Къртене - извозване. Всякакъв вид вътрешни ремонти.
ВиК Добрич водомайстор Откриване на ТЕЧ без разбиване ВиК Добрич водомайстор Откриване на ТЕЧ без разбиване
Откриване на течове от ВиК тръби, сифони, басейни, тераси, зад стени, под земя, бетон от 0 м. до 0.15м. дълбочина без къртене с термокамера. Обследване за енергийна ефективност на жилища, загуба на топлина от прозорци, изолация. Откриване на проблеми във ел. табла електромери, ел. двигатели и ел. инсталации. Откриване на теч от подови инсталации Колев
ВиК услуги майстор ViK Dobrich ВиК услуги майстор ViK Dobrich
Ремонт и и изграждане на вътрешна и външна В И К инсталация и отпушване на мръсен канал. Консултация и оглед са в удобно за Вас време. Колев