Агенция за недвижими имоти Сигма Д
Агенция за недвижими имоти Сигма Д + Добави нова обява
Често задавани въпроси ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ОТНОСНО ПУБЛИКУВАНЕ НА ОБЯВИ В "ДОБРИЧ ПЛЮС"
1. Безплатно ли е публикуването на обяви?
Да. Публикуването на нови обяви, както и четенето на вече включените в сайта, е напълно безплатно и не изисква регистрация!

2. Мога ли да публикувам една и съща обява няколко пъти?
Не! Обявите с един и същ текст ще бъдат изтривани!
Можете да публикувате една и съща обява в две различни категории или подкатегории само ако съдържанието й отговаря и съответства по смисъл на съответните категории.

3. Задължително ли е обявите да се пишат на кирилица?
Да! Обяви, които са написани на латиница няма да бъдат допускани за визуализация в сайта.

4. Какъв е срокът за активност на една обява?
Срокът за присъствие на една обява зависи от вашият избор. Вариантите, които предлага сайта са следните: 1 седмица, 2 седмици, 1 месец и 2 месеца.

5. Каква е цената и колко е продължителността на една vip обява в сайта?
Цената за една vip обява в сайта Добрич Плюс е е 1,20 лева с ДДС, за абонати на A1, Telenor и Vivacom и се заплаща чрез изпращане на sms към номер 1851, със съдържание dplus. Продължителността на валидност на vip обявата е 7 дни. След изтичането на този период обявата се променя в обикновена.

Всяка една обява се визуализира в сайта след преглед от администратор. За това валидността от 7 дни на всяка вип обява започва да тече от момента на визуализирането й в сайта, а не от момента на нейното публикуване от подателя. Така изцяло се гарантира 7 дневния vip статус на всяка една вип обява.

6. Каква е цената и колко е продължителността на една top обява в сайта?
Цената за една top обява в сайта Добрич Плюс е е 2,40 лева с ДДС, за абонати на A1, Telenor и Vivacom и се заплаща чрез изпращане на sms към номер 1092, със съдържание dtop. Продължителността на валидност на top обявата е 3 дни. След изтичането на този период обявата автоматично се променя в обикновена.

Всяка една обява се визуализира в сайта след преглед от администратор. За това валидността от 3 дни на всяка ТОП обява започва да тече от момента на визуализирането й в сайта, а не от момента на нейното публикуване от подателя. Така изцяло се гарантира 3 дневния TOP статус на всяка една топ обява.

НАЧИН НА ПУБЛИКУВАНЕ НА ОБЯВА
1. Влизате в секция "Публикувай обява".
2. Избирате категорията в която искате да пуснете обява.
3. Избирате подкатегорията на която съответства вашата обява.
4. Попълвате необходимите полета. Задължително е да пишете на кирилица.
5. Натискате бутон "Публикувай обява".

Визуализацията на обявата става след преглед на оператор!


ПРАВИЛА ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА НОВА ОБЯВА В "ДОБРИЧ ПЛЮС"
1. Забранено е публикуването на обяви с нецензурно и обидно съдържание, обяви целящи критика към конкретна личност, група от хора, фирма(и), обяви с цел недобронамерени действия към други лица, обяви свързани с работа през интернет, както и всички видове афилиeйт маркетинг програми.
При наличие на подадени такива, те няма да бъдат допускани за визуализиране в сайта, независимо дали са под формата на безплатни или vip обяви!
Ако видите такава обява, която ние не сме забелязали, моля да ни уведомите като изпратите е-mail на следният адрес: office@dobrichplus.com

2. Забранява се публикуването на обяви свързани с продажба на алкохолни напитки, цигари, тютюн и тютюневи изделия, електронни цигари и консумативи, ръчно свити цигари, изработени от заготовки с филтър, както и отпадъци от тютюн!

3. Не пускайте една и съща обява по няколко пъти в една и съща категория!

4. Пускайте обявите в съответстващи на съдържанието им категории! Ако такива липсват - предложете ги за добавяне.

5. Публикуването на обявите на кирилица е задължително. Обявите, които са публикувани на латиница няма да бъдат разрешавани за визуализация в сайта!

6. Изписвайте изреченията и думите с малки и главни букви, а не само с малки или само с главни!

7. За да направите обявата си VIP за период от 7 дни, изпратете sms със съдържание dplus на номер 1851, веднага след като сте публикували безплатната си обява. Чрез обратен sms ще получите уникален код, който трябва да въведете в полето и да натиснете бутона "Направи VIP". Цената на един sms към номер 1851 е 1,20 лева с ДДС за абонати на M-tel, Telenor и Vivacom.

Всяка една обява се визуализира в сайта след преглед от администратор. За това валидността от 7 дни на всяка вип обява започва да тече от момента на визуализирането й в сайта, а не от момента на нейното публикуване от подателя. Така изцяло се гарантира 7 дневния vip статус на всяка една вип обява.

8. За да направите обявата си TOP за период от 3 дни, изпратете sms със съдържание dtop на номер 1092, веднага след като сте публикували безплатната си обява. Чрез обратен sms ще получите уникален код, който трябва да въведете в полето и да натиснете бутона "Направи TOP". Цената на един sms към номер 1092 е 2,40 лева с ДДС за абонати на M-tel, Telenor и Vivacom.

Всяка една обява се визуализира в сайта след преглед от администратор. За това валидността от 3 дни на всяка ТОП обява започва да тече от момента на визуализирането й в сайта, а не от момента на нейното публикуване от подателя. Така изцяло се гарантира 3 дневния TOP статус на всяка една топ обява.

9. "Добрич Плюс" не носи отговорност за съдържанието на обявите в този сайт, както и снимките публикувани към тях. Тя се поема изцяло от подателите!

10. "Добрич Плюс" не предоставя обявите от този сайт на други медии и не носи отговорност, ако обяви от сайта Добрич Плюс се копират и публикуват в други онлайн или офлайн издания. Отговорността в такива случаи се поема от въпросните издания!

11. С цел избягване публикуването на некоректни обяви, Добрич Плюс записва IP-то на всеки един подател.
ПРАВНИ УСЛОВИЯ
1. "Добрич Плюс" се ангажира да запазва поверителността на информацията за потребителите които посещават и използват възможността да публикуват безплатни обяви или включване на нова фирма в каталога на сайта www.DobrichPlus.com.

2. "Добрич Плюс" не изисква от потребителите да разкриват повече информация от тази, която е разумно необходима за участието им в определена дейност.

3. "Добрич Плюс" не гарантира за точността на данните посочени от потребителите публикували обява. Отговорността се поема изцяло от лицата публикували съответната обява или регистрирали фирма в каталога.

4. "Добрич Плюс" си запазва правото да не разрешава за публикуване обяви имащи нецензурно и обидно съдържание.

Варна Плюс - обяви за град Варна и региона