Sigma-D контакти
карта на сайта
въпроси и отговори
реклама в сайта
 
ФИРМЕН КАТАЛОГ

ТЪРСЕНЕ НА ФИРМА:ВКЛЮЧВАНЕ В КАТАЛОГА:
Безплатно включване

Правила за включване
Често задавани въпроси

   Често задавани въпроси ВКЛЮЧВАНЕ НА НОВА ФИРМА   


ПРАВИЛА ЗА ФКЛЮЧВАНЕ НА НОВА ФИРМА В КАТАЛОГА НА САЙТА
Фирменият Каталог на "Добрич Плюс" представлява база от данни за фирмите управляващи своята дейност на територията на гр. Добрич и региона.

В тази връзка не се допуска включване на фирми нямащи представителство или касателство с местния пазар на стоки и услуги.

Ако Вашата фирма не отговаря на горе посоченото условие, моля не попълвайте регистрационната форма за включване.ПРАВНИ УСЛОВИЯ
1. "Добрич Плюс" се ангажира да запазва поверителността на информацията за потребителите които посещават и използват възможността да публикуват безплатни обяви или включване на нова фирма в каталога на сайта www.DobrichPlus.com.

2. "Добрич Плюс" не изисква от потребителите да разкриват повече информация от тази, която е разумно необходима за участието им в определена дейност.

3. "Добрич Плюс" не гарантира за точността на данните посочени от потребителите публикували обява или регистрирали фирма в каталога. Отговорността се поема изцяло от лицата публикували съответната обява или регистрирали фирма в каталога.

4. "Добрич Плюс" си запазва правото да не разрешава за публикуване обяви имащи нецензурно и обидно съдържание.


ОБЯВИ
  Последни обяви
  Категории
  Публикувай обява
 
РЕГИОНАЛНИ НОВИНИ
  Актуално (1)
  Бизнес (98)
  Общество (911)
  Култура (99)